Wilt u uw tuin of balkon een make-over geven met nieuwe tuinmeubelen van Kees? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief en maak automatisch kans op een cadeaubon van € 2000,-. Blijf daarnaast op de hoogte van alle winacties, tuintrends en New Arrivals. Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy  en Cookie verklaring verwerkt.

WAT KUNT U PRECIES WINNEN?

Een cadeaubon van Kees Smit Tuinmeubelen t.w.v. € 2000,-. Gaat u voor een loungeset of een tuinset of misschien wel allebei! Met deze cadeaubon geeft u uw terras hoe dan ook een nieuwe look! Heeft u al iets op het oog of heeft u al een aankoop gedaan bij ons in de actieperiode? Geen probleem. Wij storten dan het aankoopbedrag terug tot € 2000,-. Was het aankoopbedrag lager? Dan ontvangt u een cadeaubon voor het resterende bedrag.

ACTIEVOORWAARDEN

De actieperiode loopt van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2021. Schrijf u dus op tijd in om kans te maken op de cadeaubon. Op 5 juli 2021 zullen wij de winnaar bekendmaken via Facebook, Instagram én uiteraard via de nieuwsbrief. De winnaar wordt persoonlijk per telefoon op de hoogte gebracht. Daarom ontvangt u na het inschrijven voor de nieuwsbrief een e-mail waarin wij uw telefoonnummer vragen. Wees gerust, we gebruiken uw nummer alleen voor de bekendmaking en niet voor commerciële doeleinden. Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt. Lees hier alle algemene voorwaarden van deze winactie. We wensen u veel succes!