Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

UPF Parasoldoeken

UPF Parasoldoeken

Op een zomerse dag is een parasol ideaal voor wanneer je de schaduw op wilt zoeken. Het doek van een parasol zorgt voor zonwering en beschermt tegen Uv-stralen. Wees er wel attent op dat een parasoldoek niet voor 100 % bescherming biedt tegen Uv-stralen. Je komt onder een parasol niet in direct contact met de zon, maar door weerkaatsing van de zon met luchtdeeltjes komen de Uv-stralen alsnog op je huid.
Lees verder
Tips voor het onderhouden van je parasol

Tips voor het onderhouden van je parasol

5 februari 2017

Een parasol biedt je schaduw tijdens zonnige dagen, heerlijk! Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier beleven van je fijne parasol. Om dit te realiseren is het belangrijk je parasol goed te onderhouden. In deze blog lees je handige onderhoudstips voor je parasol en ik leg uit hoe je deze in de wintermaanden opbergt.
Lees verder
Aluminium tuinmeubelen onderhouden

Aluminium tuinmeubelen onderhouden

Het materiaal aluminium is zeer geschikt voor buitengebruik. Om deze reden zijn er dan ook veel tuinmeubelen van dit materiaal gemaakt. Een groot voordeel van aluminium is dat het makkelijk te onderhouden is. Zijn jouw aluminium tuinmeubelen aan een schoonmaakbeurt toe? In dit blogbericht leg ik precies uit hoe je aluminium tuinmeubelen moet onderhouden en schoonmaken.
Lees verder
Vorige
Volgende