• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

tuinstijlen

Tuinstijlen

Maak jouw buitenruimte op z'n mooist

Ontdek jouw ideale tuinstijl en maak jouw buitenruimte op z'n mooist! Of je nu droomt van een landelijke tuin, een strak ontwerp, of een sfeervolle Ibiza tuin, wij helpen je binnen 1 minuut te ontdekken welke stijl het beste bij jou past. Maak je tuin mooier dan ooit in de stijl die echt bij je past.

Ontdek jouw ideale tuinstijl bij Kees Smit

Wanneer je op zoek bent naar tuinstijlen die jouw buitenruimte kunnen transformeren, ben je bij Kees Smit aan het juiste adres. Of je nu een knus balkon hebt of een uitgestrekte tuin, er is altijd een stijl die bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl past. Het kiezen van de juiste tuinstijl is een belangrijke stap in het creëren van een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Verschillende tuinstijlen

Tuinstijlen zijn er in alle soorten en maten. Van modern en strak tot klassiek en landelijk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier zijn enkele populaire stijlen die je kunnen inspireren:

  • Moderne tuinstijl: Kenmerkend door strakke lijnen, minimalistische ontwerpen en vaak het gebruik van materialen zoals aluminium.
  • Landelijke tuinstijl: Deze stijl ademt een rustieke charme uit met natuurlijke materialen zoals hout en rieten tuinmeubelen.
  • Ibiza tuinstijl: De tuinstijl van Ibiza valt op door zijn witte tuinmeubilair en een ontspannen vakanties.
  • Klassieke tuinstijl: Denk aan symmetrische ontwerpen, statige tuinmeubelen en traditionele plantenborders.
  • Bekijk hier alle tuinstijlen.

Het kiezen van een tuinstijl is niet alleen een kwestie van smaak, maar ook van functionaliteit. Denk na over hoe je jouw tuin het liefst gebruikt. Is het een speelplek voor de kinderen, een eetruimte voor gezellige etentjes met je familie en vrienden of een rustige plek om te ontspannen?

Maak van jouw buitenruimte een persoonlijk paradijs met een tuinstijl

Bij Kees Smit begrijpen we dat je tuin een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Daarom bieden we een breed assortiment aan tuinmeubelen en accessoires die passen bij elke stijl en elk budget. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te inspireren, zodat je een tuinstijl kunt kiezen die niet alleen mooi is, maar ook aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

Neem een kijkje op onze website of bezoek een van onze Experience Stores XXL en laat je overtuigen door de kwaliteit en het comfort van onze producten. Jouw droomtuin is dichterbij dan je denkt!

Jouw tuin, jouw trots

Veel mensen hebben al ontdekt hoe een goed ingerichte tuin bijdraagt aan het woongenot. Zij delen hun ervaringen en foto's op sociale media en in onze klantreviews. Deze verhalen bieden niet alleen inspiratie, maar laten ook zien hoe divers de mogelijkheden zijn. Of je nu een kleine verandering wilt aanbrengen of een complete tuinstijl make-over plant, de ervaringen van anderen kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.