• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Ontdek de kindertuinmeubels van Kees!

Ontdek de kindertuinmeubels van Kees

De zon schijnt en dat betekent heerlijk genieten in je eigen tuin. Gezellig barbecueën met familie of relaxen in de zon. Je kleine telg wil natuurlijk ook meedoen. Dus die neem je op schoot of zet je met veel kussens voor wat verhoging in een grote tuinstoel. Goed nieuws: dit hoeft niet langer het geval te zijn. Maak kennis met de kindertuinmeubels van Kees. Compacte meubelen in kinderformaat geschikt voor de tuin. Lees snel verder en ontdek een tuinset voor kinderen.

Tuinmeubelen voor kinderen

Waarom tuinmeubelen voor kinderen? Een kindvriendelijke tuin gaat verder dan een graszone en een schutting die de tuin afsluit. Met kindertuinmeubelen zitten jouw kids comfortabel in de tuin. Het kinderformaat zorgt ervoor dat je kind zijn of haar voeten gemakkelijk aan de grond zet en dat ze goed bij de tafel kunnen. Het liefst doen kinderen de hele dag hun ouders na. Niet zo gek dat ze dan ook een tuinset voor henzelf willen. Ideaal om spelletjes aan te spelen, wat te drinken tussen het spelen door en de frikadelletjes van de barbecue lekker op te smikkelen. Terwijl het kleine grut zich vermaakt, kun jij het rustig aan doen.

Supergaaf: de kindertuinset van Kees

Bij Kees vind je een geweldige kindertuinset. Deze is van hout en bestaat uit twee kindertuinstoelen en een kindertuinbank inclusief een compacte tafel. Deze is van teak en daardoor erg geschikt voor de tuin. Bekijk hem snel in de volgende video:

Zie je je kleine al gezellig spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Bestel dan snel deze gave kindertuinset.

Houten tuinbank voor kinderen

Is een volledige tuinset voor kinderen te groot? De kindertuinmeubels zijn ook los van elkaar te verkrijgen. Zoals de kindertuinbank, een prachtige houten tuinbank voor kinderen. Met een zithoogte van 30 cm is dit voor de kleintjes perfect. De bank is van hardhout en heeft een natuurlijke kleur. Erg leuk om cadeau te geven aan je (klein)kind of neefje of nichtje. Ze zien genieten van een ijsje op een eigen bankje is toch geweldig om te zien? 

Een kindertuinstoel voor de kleine

Hoe schattig is een kleine kindertuinstoel? Ook deze is apart te bestellen. Precies op maat voor de kleine, zodat hij of zij veilig en zelfstandig in de tuin zit. Deze tuinstoel voor kinderen staat zowel buiten als binnen prachtig. In de zomer zet je hem lekker in de tuin en winters verplaats je hem naar de kinderkamer. Daar komt hij namelijk ook goed tot zijn recht. Waar je hem ook gebruikt, je kleine is sowieso blij met zijn of haar eigen speciale stoel.

Onze KiKa actie

Ben je op zoek naar iets speciaals? Onze kindertuinmeubels zijn ook te bestellen in cadeauverpakking met een grote KiKa beer. Deze mooie beren komen uit de officiële webwinkel van Kika.nl. Door het kopen van een kindertuinmeubel met een KiKa beer steun jij het goede doel en krijgt de jonge spruit een geweldig cadeau.

Tuinmeubelen voor klein en groot

Wil je toch liever gezellig gezamenlijk aan tafel zitten? Dan is een picknicktafel wat voor jullie. Zowel voor klein als groot zit dit comfortabel. Bekijk hier onze picknicktafels. De kindertuinset is uiteraard ook in grote variant te verkrijgen. Dit is de volwassenen versie en staat bij ons online als de Sunyard Wales/Liverpool tuinset. Een tuinset voor jou en een tuinset voor je kind. Hoe ontzettend leuk is dat?