Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Tuinmeubelen van ROPE

24 juli 2017, door Marieke

Tuinmeubelen van ROPE

Op zoek naar stijlvolle tuinmeubelen? Kies dan voor tuinmeubelen die zijn vervaardigd uit Rope. Deze zijn namelijk een lust voor je oog. Misschien denk je nu: wat is Rope? Rope is een Nylondraad dat we steeds vaker zien in de tuinmeubelindustrie. Dit materiaalsoort is niet meer weg te denken uit het huidige tuinmeubelenassortiment. Met Rope krijgt een tuinmeubelstuk een chique uitstraling met een natuurlijke look. Ook biedt het comfort, zelfs zonder kussen! Tuinmeubelen met een zit- en ruggedeelte van Rope, hebben vaak een stalen of houten frame. Benieuwd naar de eigenschappen van Rope? Lees de blog!

Eigenschappen Rope/Nylondraad

De combinatie van Rope en acaciahout geeft een tuinmeubel een stoere uitstraling. Vooral doordat het hout al een vergrijsde look heeft gekregen en door weersinvloeden verder zal vergrijzen. De keuze voor staal in een tuinmeubelstuk van Rope is ook logisch. Staal is sterk en heeft een lange levensduur. Wat zijn verdere eigenschappen van Rope?

  • Comfortabele zit
  • Sterk
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Onderhoudsvriendelijk

Door al deze eigenschappen is Rope zeer geschikt voor buiten gebruik. Heb jij al een plek in je tuin in gedachten voor mooie Rope tuinmeubelen?

Tuinmeubelen van Rope   Tuinmeubelen van Rope  Tuinmeubelen van Rope

Hoe maak ik tuinmeubelen van Rope schoon?

Op tuinmeubelen van Rope kun je heerlijk genieten van lange zomerse dagen. Sluit een zomerdag af onder een warme heater of zachte deken. Zijn de zomermaanden weer achter de rug? Dan is het aan te raden de tuinmeubelen van Rope binnen op te bergen. Hiermee verleng je de levensduur en behoud je de kwaliteit. Heb je geen ruimte om je tuinmeubelen binnen op te bergen? Laat ze dan buiten staan. Rope is gemakkelijk schoon te maken. Gebruik hierbij groene zeep en veel water. Met een borstel maak je het Rope binnen no-time weer zomerproof!

Geef je eigen twist!

Decoreer je tuinmeubelen met vrolijke sierkussens. Met sierkussens zet je de puntjes op de i. Daarnaast ervaar je meer comfort en kun je nog meer van je tuinmeubelen genieten.

Tuinmeubelen van Rope

'Foto Eigen Huis & Tuin. Te zien geweest op zaterdag 22 april 2017 bij RTL4'

Reacties

Verstuur reactie
* Verplichte velden