Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Veelgestelde overige vragen

Heeft Kees Smit ook een toonzaal in België?

Kees Smit Tuinmeubelen is een Nederlands familiebedrijf en is tot op heden alleen gevestigd in Nederland. Kees Smit Tuinmeubelen is voortgekomen uit een winkel voor huishoudelijke artikelen die de ouders van Kees in 1942 hadden opgericht. In de jaren 70 heeft Kees Smit de winkel overgenomen en werd het assortiment uitgebreid en de winkel hernoemd naar Kees Smit. In 1990 werd de toonzaal in Almelo in gebruik genomen.

Door de enorme groei is er in 2013 een toonzaal in Amersfoort geopend en is Kees Smit Tuinmeubelen inmiddels de grootste van Europa.

Wilt u een bezoekje brengen aan de grootste tuinmeubelwinkel van Europa? Kom gerust langs in Nederland, dan zetten wij de koffie voor u klaar in één van onze toonzalen.

Hoe werkt de laagste prijsgarantie?

Kees Smit Tuinmeubelen garandeert de laagste prijs. Indien u het betreffende artikel toch elders voor een lagere prijs aantreft, dan vernemen we dat graag van u. Voor de voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze laagste prijsgarantie.

Hoe kan ik mijn tuinmeubelen het beste onderhouden?

Bijna al onze producten zijn geschikt om buiten te laten staan en in sommige gevallen is ook in de winter buiten laten staan geen probleem. Echter zullen wij u altijd adviseren het meubel indien mogelijk binnen te op te bergen. Hiermee bespaart u veel schoonmaaktijd en kunt u de levensduur van het product verlengen. Een meubel dat buiten staat ondergaat immers veel weersveranderingen. Onder andere aan de kleur van het meubel zal in de loop der tijd zichtbaar worden dat het meubel buiten heeft gestaan.

Om u hierin zo goed mogelijk te adviseren kunt u terecht op onze blog voor onderhoudsadviezen. Hier wordt per materiaalsoort beschreven hoe uw tuinmeubelen te onderhouden om de levensduur te verlengen.

Steven laat u in onderstaand filmpje alvast zien hoe u uw teakhouten tuinmeubelen weer mooi schoon krijgt!

Is er speelhoek voor onze kinderen tijdens een bezoek aan de showroom?

Wanneer u op uw gemak rondwandelt door de showroom zullen uw kinderen zich niet snel vervelen. Onze kinderhoek bestaat uit een kleurhoek, een televisie waarop een film te zien is, een televisie voorzien van een Playstation en een aparte LEGO-tafel. Kortom, ze zullen zich goed amuseren.

Mag ik mijn hond meenemen naar een van de toonzalen?

Bij Kees Smit Tuinmeubelen is het toegestaan om uw hond mee te nemen naar de toonzaal.

Kan ik buiten de openingstijden de toonzaal bezoeken?

Wilt u graag buiten onze openingstijden een bezoek brengen aan onze toonzaal, dan is dit op afspraak mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.