Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Oranje
 • Apple Bee Hawaii ligbed stapelbaar

  Apple Bee Hawaii ligbed stapelbaar met wiel

  Oranje
  1

  619,-

  479,-

Koop een oranje ligbed van Kees Smit Tuinmeubelen

Een keer wat anders? Dat is een oranje ligbed van Kees Smit Tuinmeubelen. Op zoek naar een opvallend kleurtje voor in uw tuin? Om uw tuin een beetje op te fleuren? Dan past het oranje ligbed zeker. Met een ligbedkussen en een bijzettafel erbij kunt u heerlijke rustige dagen beleven in de tuin op uw oranje ligbed.

Onderhoud van uw oranje aluminium ligbed

Voor onderhoudstips kijkt u op ons blog. Hierop hebben we voor de verschillende materialen onder andere tips voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen staan. Op ons onderhoudsblog voor aluminium kunt u kijken voor tips voor uw oranje aluminium ligbed. Naast de onderhoudstips hebben we nog andere leuke artikelen op het blog staan. Bekijk snel ons blog!

Oranje ligbed, niet helemaal uw kleur?

Is oranje toch niet helemaal uw kleur? Geen zorgen, Kees Smit Tuinmeubelen heeft nog verschillende andere kleuren ligbedden. Hieronder een paar voorbeelden:

Maak uw tuin compleet met Kees Smit Tuinmeubelen!

Naast de oranje ligbedden hebben we ook andere mooie tuinmeubelen in ons assortiment om uw tuin compleet mee te maken. Bekijk bijvoorbeeld de volgende tuinmeubelen:

Bestel uw oranje ligbed

Heeft u een prachtig oranje ligbed gevonden? Bestel het ligbed dan gemakkelijk en snel online. Ook bent u uiteraard van harte welkom bij één van onze toonzalen. Hier staat de koffie voor u klaar! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image