Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Borek parasol van Kees Smit Tuinmeubelen

Bent u op zoek naar stijlvolle maar tijdloze parasols? Bekijk dan de Borek parasols van Kees Smit Tuinmeubelen. Met de Borek parasols krijgt u het gevoel van genieten en vrijheid. De parasols van Borek zijn gemaakt in een boeiende vormgeving met indrukwekkende materialen voor de mooiste momenten in uw tuin. Lees hieronder snel verder over onze Borek parasols.

Andere tuinmeubelen

Met een Borek tuinmeubel is uw tuin uiteraard nog niet compleet. Bekijk daarom onze andere merken tuinmeubelen en maak uw tuin helemaal af! Hieronder volgen een aantal van onze merken:

Geef uw tuin een gezellige sfeer!

Fleur uw tuin meteen helemaal op met onze mooie accessoires en geef uw tuin een gezellige sfeer. Ook hebben we heel nuttige accessoires. Bekijk een aantal ervan snel hieronder:

Onderhoudstips voor uw tuin

Omdat de meeste mensen graag de levensduur van hun tuinmeubelen willen verlengen hebben wij onderhoudsartikelen geschreven. Deze artikelen kunt u vinden op ons blog. We hebben voor de verschillende soorten materialen onderhoudstips geschreven waarin u onder andere schoonmaaktips kunt vinden. Zo kunt u er ook een onderhoudsblog voor uw parasol vinden. Verder staan er op ons blog nog andere leuke artikelen met tips voor uw tuin. Neem gauw een kijkje!

Bestel uw Borek parasosl bij Kees Smit Tuinmeubelen

Heeft u de perfecte Borek tuinmeubel voor in uw tuin gevonden? Bestel de Borek tuinmeubel dan veilig en snel online! Ook kunt u uiteraard bij één van onze toonzalen langskomen waar u van harte welkom bent. De koffie staat voor u klaar! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image