Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ga voor een oranje parasol van Kees Smit Tuinmeubelen

Oranje is hip! Zo ook een oranje parasol van Kees Smit Tuinmeubelen. Ontspannen tijdens een zonnige zomerdag, maar dan toch beschut? Een oranje parasol komt hier zeker van pas. U neemt samen met uw gezelschap plaats aan één van de dining tuinsets van Kees Smit Tuinmeubelen. Toast op een mooie en gezellige zomer!

Combineren van een oranje parasol

Combineren van een oranje parasol kan met leuk ander oranje tuinmeubilair van Kees Smit Tuinmeubelen. Toch liever een neutrale kleur bij deze felle oranje kleur? Dan is natuurlijk ook mogelijk! Bekijk hier een kleine greep uit het assortiment:

Een andere kleur parasol

Ook voor andere parasolkleuren bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres.

Deze en nog vele andere parasols vindt u op de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen. Maak gebruik van de zoekfilter en vind zo de parasol die het beste bij uw wensen past.

Aanschaffen van een oranje parasol

Bij Kees Smit Tuinmeubelen uw favoriete oranje parasol gevonden? Bestel dan gemakkelijk en snel via onze webshop. Daarnaast zijn alle oranje parasol, maar ook ander tuinmeubilair in onze toonzalen tentoongesteld. Onze verkoopadviseurs geven u hier graag een deskundig advies. Liever op een andere manier contact? Kies dan één van de andere contactmogelijkheden.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image