Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een tuinkussen van 70 x 75 cm vindt u ook in het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen

Ontspan op een tuinkussen van 70 x 75 cm uit het aanbod van Kees Smit Tuinmeubelen. Combineer een tuinkussen van 70 x 75 cm met één van onze loungesets. Geniet samen met uw gezelschap van het buitenleven, zet heerlijke hapjes en drankjes op tafel, en neem plaats in uw favoriete loungeset met de tuinkussens van 70 x 75 cm. Bekijk het tuinkussensassortiment met tuinkussens van 70 x 75 cm op de website van Kees Smit Tuinmeubelen.

Verschillende soorten tuinkussens

Neemt u eens een kijkje tussen de verschillende soorten tuinkussens. Voor al uw wensen heeft Kees Smit Tuinmeubelen een tuinkussen dat past. Heeft u ons tuinkussenblog al eens gelezen? Deze staat boordevol met handige tips. Kijkt u ook eens naar de volgende soorten tuinkussens:

Advies nodig?

Wilt u graag een deskundig advies ontvangen? Neemt u dan contact met ons op. Onze verkoopadviseurs staat klaar om u te voorzien van een deskundig advies. Ook bent u altijd van harte welkom in één van onze toonzalen om het gehele assortiment te bekijken.

Bestellen?

Bestel een tuinkussen van 70 x 75 cm in de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen. Dit is eenvoudig en gaat snel! Zo heeft u in korte tijd uw favoriete tuinkussens thuis geleverd en kunt u er snel van genieten.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image