Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Aluminium/Polywood
 • Forza Fossano/Fidenza 90cm dining tuinset 5-delig stapelbaar

  Forza Fossano/Fidenza 90cm dining tuinset 5-delig stapelbaar

  Ocean Grey (Blad = Polywood Antraciet)
  Nog geen beoordelingen

  675,-

  549,-

Koop een polywood tuinset bij Kees Smit Tuinmeubelen

Op zoek naar een tuinset met een houtlook? Dan is een polywood tuinset van Kees Smit Tuinmeubelen wellicht wat u zoekt. Polywood heeft een warme uitstraling en is zeker onderhoudsarm. Stel u verwacht een aantal vrienden en wilt ze een comfortabele zit bieden? Dan zijn de polywood tuinsets geschikt voor u. Deze tuinsets zijn beschikbaar voor kleine, maar ook voor grotere gezelschappen. De keuze is reuze bij Kees Smit Tuinmeubelen. Plaats een leuke accessoire om uw tuinset mee te completeren. Denk hierbij aan een mooie vazen of stoere kaarsen.

Onderhoud van een polywood tuinset

Een polywood tuinset vergt weinig onderhoud. Water, vloeibare zeep en een zachte doek doen wonderen en binnen een korte tijd is uw polywood tuinset weer schoon. De bloggers van Kees Smit Tuinmeubelen hebben een handige onderhoudsblog over polywood geschreven. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het onderhouden en opbergen van uw polywood tuinset.

Verschillende kleuren

Deze polywood tuinsets van Kees Smit Tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder:

 • Bruin
 • Grijs
 • Wit
 • Blauw

Voor iedere tuin heeft Kees Smit Tuinmeubelen polywood tuinsets in het assortiment. Heeft u nog vragen of wilt u graag deskundig advies ontvangen? Neemt u gerust contact met ons op.

Koop een polywood tuinset

Kopen van een polywood tuinset gaat eenvoudig via de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen. Wilt u de polywood tuinset liever eerst in het echt bekijken? Wij verwelkomen u graag in één van onze toonzalen. Tot snel bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image