Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een Giardo tuinset vindt u in het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen

Kom voor de tuinset van uw dromen naar Kees Smit Tuinmeubelen. Kies voor een stijl- en sfeervolle Giardo tuinset die uw tuin zeker completeert. Maak hierbij ook gebruik van de allerleukste accessoires van Kees Smit Tuinmeubelen. Te denken valt aan een handig dienblad. Combineer een Giardo tuinset met één van de chaise longue loungesets van Kees Smit Tuinmeubelen. Dit is een ideale combinatie voor in uw tuin. Zo dineert u aan een Giardo tuinset en onthaast u op een chaise longue loungeset.

Een wicker Giardo tuinset

Ontspannen doet aan een wicker Giardo tuinset. Een wicker Giardo tuinset heeft vele voordelen waaronder comfortabel, sterk en onderhoudsarm. Met een beetje water, groene zeep en een zachte doek of borstel, is uw wicker Giardo tuinset in korte tijd weer helemaal schoon. Het op de juiste manier onderhouden verlengt wel de levensduur van een wicker Giardo tuinset! Bekijkt u hiervoor ook eens ons onderhoudsblog over wicker. Alle handige tips met betrekking tot het onderhouden en opbergen van een wicker Giardo tuinset komen hier aan bod.

Een ander merk

Naast het ruime assortiment Giardo tuinsets toch liever een ander merk tuinset in uw tuin? Die mogelijkheid is er natuurlijk. Heeft u al eens gekeken naar?

Koop een Giardo tuinset bij Kees Smit Tuinmeubelen

Uw favoriete Giardo tuinset koopt u gemakkelijk en snel via de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen. Toch liever het comfort van de Giardo tuinset in het echt voelen? Wij heten u van harte welkom in één van onze toonzalen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image