Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende

Een wicker tuinzetel van Kees Smit Tuinmeubelen

Bent u op zoek naar wicker, oftewel vlechtwerk tuinzetels? Dan bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment comfortabele wicker tuinstoelen, hierdoor is er meer dan genoeg keuze voor u. Ontspan samen met uw gezelschap tijdens een gezellige avond en een heerlijk drankje.

Eigenschappen van wicker

Wicker heeft een aantal goede eigenschappen, zoals:

  • Licht in gewicht
  • Sterk
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Onderhoudsarm

Onderhoud van uw wicker tuinzetel

Zoals eerder vermeld, is het onderhoud van wicker tuinmeubelen erg gemakkelijk. Gebruik veel water, wat groene zeep en een goede borstel. Wij raden u aan om nooit een hogedrukreiniger te gebruiken. Hiermee is de kans groot dat u de wicker tuinzetel onnodig beschadigd. Daarnaast ontraden wij om, gedurende de winter, een afdekhoes te gebruiken. Het materiaal kan dan niet ademen en vervolgens zullen er vervelende vlekken op uw wicker tuinzetel ontstaan. Beter is om de wicker tuinzetel binnen, of onder een overkapping, te plaatsen. Pas wel op, want bij belasting van uw meubel en wat vorst, verhard kunststof zich en is hierdoor erg kwetsbaar . Voor meer onderhoudsadvies bekijkt u ons onderhoudsblog over wicker.

Andere wicker tuinmeubelen

Naast de wicker tuinzetels heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook andere wicker tuinmeubelen in haar assortiment, namelijk:

Uiteraard hebben wij ook complete wicker tuinsets of wicker loungesets voor u, bekijk ook de complete sets eens. Naast wicker tuinmeubelen, hebben we natuurlijk ook nog andere materialen tuinmeubelen. Kijk hiervoor in onze webwinkel.

Wilt u een wicker tuinzetel bestellen?

Dat kan veilig en snel online! Of kom gezellig eens langs bij één van onze toonzalen. Heeft u nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen op onze klantendienstpagina of neem gerust contact met ons op.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image