Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

  1. Aluminium/Polywood
Vorige
Volgende
Vorige
Volgende

Een polywood tuintafel koopt u bij Kees Smit Tuinmeubelen!

Zoekt u een lichtgewicht tuintafel voor in uw tuin? Dan is een polywood tuintafel van Kees Smit Tuinmeubelen bijzonder geschikt. Een polywood tuintafel is licht in gewicht, sterk en onderhoudsarm. Door deze eigenschappen is polywood een materiaal dat zeer geschikt is voor tuinmeubelen. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een breed aanbod in polywood tuintafels. Rond, vierkant of rechthoekig. Loungetafel, diningtafel of bartafel. De keuze is aan u! Polywood tuintafels zijn in zowel leuke opvallende, als neutrale kleuren te verkrijgen.

Polywood tuintafels, uitermate geschikt!

Polywood tuintafels zijn sterk en gemakkelijk te reinigen met veel water, groene zeep en een zachte borstel of doek. Tevens zijn ze licht in gewicht en zeer eigentijds. Zichtbaar aluminium wordt bij deze polywood tuintafels van Kees Smit Tuinmeubelen altijd gepoedercoat, waardoor de meubels een betere bescherming krijgen dan bij enkel een gespoten kleurlaag. Meer informatie over het onderhouden van polywood tuintafels vindt u in de blog onderhoudstips voor polywood.

Verschillende merken polywood tuintafels verkrijgbaar

Bij Kees Smit vindt u polywood tuintafels onder andere van de volgende merken:

U bent van harte welkom bij Kees Smit Tuinmeubelen

Wilt u graag verschillende polywood tuintafels en ander tuinmeubilair bekijken, voelen en testen voor u tot aankoop overgaat? Dan bent u van harte welkom in één van de toonzalen van Kees Smit Tuinmeubelen. U kunt uiteraard ook via de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen bestellen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image