Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een gecoat metalen tuinset vindt u bij Kees Smit Tuinmeubelen

Kijk naar de ondergaande zon en geniet van een prachtige zomeravond, terwijl u zit op een gecoat metalen tuinset van Kees Smit Tuinmeubelen. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruime collectie gecoat metalen tuinsets, en er is vast wel een gecoat metalen tuinset bij, die aan al uw wensen voldoet. Om heerlijk zacht te zitten adviseren wij u om een fijn tuinkussen te gebruiken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze lage rug tuinkussens of één van onze specifieke modellen. Voor elke gecoat metalen tuinstoel zijn er zeker tuinkussens die passen.

Onderhoudsadvies

Voor het beste onderhoudsadvies van een gecoat metalen tuinset, bekijkt u onze onderhoudsblog over gecoat metaal. Hier leest u de beste tips om een gecoat metalen tuinset er piekfijn uit te laten zien.

Hoe bergt u uw gecoat metalen tuinset het beste op? Kees Smit Tuinmeubelen heeft voor u de beste opbergtips. Wij adviseren om géén afdekhoes te gebruik! Dan ontstaat er immers vocht tussen het meubel en de hoes, wat vervolgens zeer vervelende donkere vlekken kan geven.

Combineren

Een gecoat metalen tuinset van Kees Smit Tuinmeubelen is ideaal te combineren met verschillende andere materialen. U moet denken aan bijvoorbeeld een aluminium/polywood tuintafel of een staande parasol. Er is voor ieder iets geschikts!

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u verschillende merken tuinsets van gecoat metaal. Bekijkt u deze merken eens:

Gecoat metalen tuinset kopen?

Uw oog gevallen op een gecoat metalen tuinset? Bestel dan snel via de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen of kom bij ons langs in één van de toonzalen van Kees Smit Tuinmeubelen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image