Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Koop een gele tuintafel bij Kees Smit Tuinmeubelen

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u vele soorten en maten tuintafels in de collectie, waaronder gele tuintafels. Of u nu uw eerste gele tuintafel koopt omdat u uw tuinmeubilair wilt updaten of uitbreiden, bij Kees Smit Tuinmeubelen kunt u altijd terecht. Zo is er onder andere de keuze voor een prachtige tuintafel in de kleur geel. Geen alledaagse keuze, maar wat is het een heerlijke kleur. Een gele tuintafel kan extra warmte en vrolijkheid brengen. Het is de kleur van de zon en staat fraai in iedere groene omgeving. Bovendien is geel een kleur dat daglicht op een positieve manier bekrachtigt.

Gele vlechtwerk tuintafel, sterk en licht

Vlechtwerk is een materiaal dat perfect past bij de kleur geel. Het is licht en sterk, eigenschappen die ook aan de gele kleur mogen worden toegeschreven. Het heeft een mooie uitstraling en is onderhoudsarm. Ook gele tuintafels zijn bij Kees Smit in dit materiaal verkrijgbaar. Voor meer informatie, over onderhoud van uw vlechtwerk tuintafel en ander tuinmeubilair, leest u de blog Onderhoudstips voor vlechtwerk

Zelf uw gele tuinset samenstellen, dat kan bij Kees Smit Tuinmeubelen

In de toonzalen van Kees Smit staan meer dan 500 tuinsets uitgestald, bedoelt om uw keuze gemakkelijk te maken. In overleg met onze verkoopmedewerkers, kunt u bovendien uw eigen tuinset samenstellen. U kunt kiezen uit alle kleuren, maten, modellen en materialen. Wilt u alles in één kleur of wilt u een vrolijk kleurenpalet in uw tuin? Bij Kees Smit Tuinmeubelen bepaalt u!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image