Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Sieger
 • Sieger Puroplan klaptafel 140x90x73cm

  Sieger Puroplan klaptafel 140x90x73cm

  Antraciet (Blad = Kunststof)
  Nog geen beoordelingen

  329,-

  249,-

 • Sieger Puroplan dining tuintafel 165x95x73,5cm (4 poot)

  Sieger Puroplan dining tuintafel 165x95x73,5cm (4 poot)

  Antraciet (Blad = Kunststof)
  2

  529,-

  459,-

Een Sieger tuintafel, innovatief en ergonomisch

Tuinmeubelen van Sieger wakkeren de gedachten aan zomer, zon en heerlijk in uw tuin ontspannen aan. Het buitenleven neemt in de dynamische wereld van nu, een steeds belangrijkere plaats in. Met deze wetenschap in het achterhoofd, werkt Sieger aan tuintafels met een innovatief en ergonomisch ontwerp, dit alles in combinatie met hoogwaardige materialen voor tuin en terras. Door jarenlange ervaring en hoge kwaliteitseisen geeft Sieger u, samen met Kees Smit Tuinmeubelen, de mogelijkheid een geweldige Sieger tuintafel aan te schaffen, om hier vervolgens vele jaren van te genieten. Sieger tuintafels zijn bij Kees Smit Tuinmeubelen in verschillende vormen en maten te verkrijgen, bekijk ze snel in onze webshop.

Sieger is gespecialiseerd in klaptafels

Sieger is gespecialiseerd in het produceren van klaptafels en levert een groot deel van de collectie klaptafels die Kees Smit Tuinmeubelen aanbied. Vaak gemaakt van gecoat metaal zijn deze Sieger tuintafels van een topkwaliteit. Tuintafels van Sieger zijn uitermate geschikt om aan te dineren, te ontspannen en komen ook uitstekend van pas tijdens feestjes of evenementen. Gezellig genieten samen met uw familie of vrienden!

Sieger tuintafels, bij Kees Smit Tuinmeubelen zowel off- als online verkrijgbaar

Bij Kees Smit Tuinmeubelen kunt u terecht voor vele soorten tuintafels, voor ieders smaak zijn er opties aanwezig. De gehele collectie staat tentoongesteld in de toonzalen van Kees Smit Tuinmeubelen en ook online vindt u een volledig overzicht van het aanbod tuinmeubelen van Kees Smit Tuinmeubelen. Bezoek de webshop of kom langs voor tuininspiratie en meer!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image