Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Geel
 • Manifesto Saluzzo lounge voetenbank

  Manifesto Saluzzo lounge voetenbank

  Zacht Geel
  Nog geen beoordelingen

  109,-

  89,-

Gele voetenbank van Kees Smit Tuinmeubelen

Maak van uw tuin een stralende plek met de vrolijke gele voetenbanken van Kees Smit Tuinmeubelen. Ziet u het al voor zich? Heerlijk lui genieten in uw tuin? Met één van onze mooie tuinstoelen of tuinbanken en een gele voetenbank is dit de realiteit. Vergeet daarbij onze zweefparasols niet voor wat schaduw. Kijk snel verder naar onze gele voetenbanken!

Onderhoud van uw gele outdoor textiel voetenbank

Om voor u het onderhoud van deze gele outdoor textiel voetenbank gemakkelijk te maken, hebben we bij Kees Smit Tuinmeubelen een blog gemaakt met onderhoudstips. In dit onderhoudsblog voor outdoor textiel kunt u onder andere goeie schoonmaaktips vinden. Daarnaast hebben we voor de andere materialen ook diverse onderhoudstips geschreven. Neem gauw een kijkje!

Liever geen gele voetenbank?

Naast de gele voetenbanken hebben we natuurlijk ook ruime keuze in andere kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende tinten:

Creëer een vrolijke tuin

Wilt u uw vrolijke tuin met gele voetenbank verder uitbreiden? Kijk dan snel verder naar onze:

Bestel meteen uw gele voetenbank!

Bent u helemaal weg van onze gele voetenbanken? Bestel deze dan veilig en snel online! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze toonzalen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Verder zou u onze klantendienstpagina voor veel gestelde vragen kunnen raadplegen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image