Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Een handige opberg box

Een opberg box is erg handig voor u het opbergen van bijvoorbeeld uw tuinkussens. Om uw mooie tuinset compleet te maken biedt Kees Smit Tuinmeubelen een ruim assortiment aan comfortabele tuinkussens aan. Om de tuinkussens van uw tuinset gemakkelijk en stijlvol op te kunnen bergen hebben we daarbij een handige opberg box. Ook uw loungekussens passen in onze opberg box. Deze opberg box kunt u eenvoudig met een slot afsluiten zodat uw tuinkussens veilig bewaard worden. Weet u niet welke tuinkussens u moet kiezen? Bekijk dan onze tuinkussenblog voor een beetje hulp.

Een andere optie voor het opbergen van uw tuinkussens

Een andere optie om uw tuinkussens in op te bergen is een kussentas. Houdt u er wel rekening mee, dat de tas naar binnen moet, anders worden de kussens alsnog vochtig. Deze kussentassen hebben wij in verschillende afmetingen zodat u altijd de perfecte tas voor uw tuinkussens kunt vinden.

Vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantendienst of kunt u contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze toonzalen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw gewenste producten online te bestellen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image