5 resultaten
 1. XXL uitverkoop
  -30% Korting
  Cosiscoop Timber round gaslantaarn Ø 18cm (h:30cm)
  Cosiscoop Timber round gaslantaarn Ø 18cm (h:30cm)
  Teak
  (24)
  Special Price 119,- Regular Price 169,-
  U bespaart: 50,- (-30%)
 2. Exclusief bij Kees
  Cosiscoop Original gaslantaarn Ø16cm (h:30cm)
  Cosiscoop Original gaslantaarn Ø16cm (h:30cm)
  Pale Banana - Limited Edition
  99,-
 3. Exclusief bij Kees
  Cosiscoop Original gaslantaarn Ø16cm (h:30cm)
  Cosiscoop Original gaslantaarn Ø16cm (h:30cm)
  Hunter Green - Limited Edition
  99,-
 4. Exclusief bij Kees
  Cosiscoop Original gaslantaarn Ø16cm (h:30cm)
  Cosiscoop Original gaslantaarn Ø16cm (h:30cm)
  Classic Blue - Limited Edition
  99,-
 5. Cosiscoop XL gaslantaarn Ø20cm (h:30,5cm)
  Cosiscoop XL gaslantaarn Ø20cm (h:30,5cm)
  Black
  (39)
  Special Price 87,50 Regular Price 119,-
  U bespaart: 31,50 (-26%)
5 resultaten

Cosiscoop gaslantaarns bij Kees Smit

Ontdek de moderne Cosiscoop gaslantaarns. Een knusse sfeermaker voor op het terras of balkon. Deze gaslantaarns nemen weinig ruimte in beslag, maar brengen wel veel gezelligheid met zich mee. Zodra de zon begint onder te gaan, zorgt het vlammetje van de Cosiscoop voor een aangename sfeerverlichting. Bij Kees Smit Tuinmeubelen bieden we diverse designs gaslantaarns aan. Kies een eigen favoriet uit of lees verder voor meer informatie.

De Cosiscoop Original

De Cosiscoop Original heeft een tijdloos design in verschillende kleuren. Van zwart en olijfgroen naar kleurrijke tinten voor iedere tuin. De ontwerper achter dit design is Cosi Fires. Zij maken outdoor verwarmingsproducten om iedereen te laten genieten van de mooie momenten in het leven. Naast de Original hebben ze nog meer Cosiscoops ontworpen. Basket, Drop en Dome zijn drie varianten die er net even wat anders uitzien. Helemaal uniek is de Timber. Deze heeft teakhouten latjes aan de zijkant waardoor deze Cosiscoop van zichzelf al een warme uitstraling heeft. 

Een Cosiscoop op gas

De Cosiscoop gaslantaarns zijn eenvoudig in gebruik. Wij leveren de gaslantaarn inclusief glas en sfeerstenen. Het enige dat u nog nodig heeft, is een 190 gram universele gascartouche. Deze zijn te verkrijgen in bouwmarkten, tuincentra en campingwinkels. Aan de onderkant van de Cosiscoop zit een bodem die u kunt losdraaien. Plaats hier de gascartouche op en draai de bodem er weer terug op. Doe dit stevig, zodat de gascartouche wordt doorgeprikt. Nu kunt u het glas plaatsen en de stenen naast de brander leggen. Met de bedieningsknop kunt u de hoeveelheid gas reguleren. Draai deze open, en steek met een lange aansteker de gaslantaarn aan. Met de sfeervolle vlam die dan ontstaat is het tijd om te genieten.

Vraag & antwoord

Hoe lang brandt de gaslantaarn?

 • De vulling van een 190 gram gascartouche is goed voor 5 à 6 uur sfeerverlichting. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid gas die u vrijgeeft.

Hoe maak ik de gaslantaarn schoon?

 • Met een beetje lauwwarm water krijgt u vaak de gaslantaarn al schoon. Eventueel kan groene zeep nog helpen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Dit is niet goed voor het metaal.

Wat moet ik doen als ik gas ruik?

 • Ruikt u gas tijdens het gebruik van de gaslantaarn? Dan komt dat waarschijnlijk door de wind. Niet al het gas is dan verbrand. Heeft u twijfels omdat er geen windje staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw favoriete Cosiscoop bestellen

Op deze pagina vindt u alle Cosiscoops bij Kees Smit Tuinmeubelen. Ieder jaar breiden we ons assortiment uit met nieuwe designs. Heeft u uw favoriet gevonden? Bestel hem dan eenvoudig via onze webshop. Dit werkt eenvoudig én bovendien beveiligd. Dankzij onze snelle levering heeft u de Cosiscoop snel in huis. Een sfeervol cadeau voor uzelf of voor een ander.