Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende

Hoek loungesets bij Kees Smit Tuinmeubelen

Ontdek wat een hoek loungeset kan doen met de sfeer in uw tuin! Hoek loungesets van Kees Smit Tuinmeubelen lenen zich uitstekend voor een heerlijk relaxte zomeravond. Nodig uw vrienden en familie uit en geniet tot in de late uurtjes van een koel drankje en lekkere hapjes. Op deze loungeset kunt u een tamelijk groot gezelschap laten plaatsnemen. Door de hoek in de hoek loungeset, zit iedereen gezellig bij elkaar en is het geweldig vertoeven in uw tuin!

Van klassiek tot modern

Het maakt niet uit of u van een strak design houdt, of dat een klassiek design toch meer bij u past: hoek loungesets zijn bij Kees Smit Tuinmeubelen in diverse stijlen en materialen te verkrijgen. Het materiaal van een hoek loungeset is bepalend voor de uitstraling die uw tuin of balkon zal krijgen. Zo kunt u denken aan:

Vul uw hoek loungeset aan met een mooi dienblad en gebruik deze als tafelblad om handig uw hapjes en drankjes te kunnen plaatsen.

Als de brandende zon even te veel is, kunt u natuurlijk uw staande parasol opzetten zodat u heerlijk in de schaduw kunt vertoeven. Bent u van plan het echt laat te maken? Parsolverlichting is een goede hulp bij bijvoorbeeld het lezen van uw boek, of de spelregels van dat nieuwe spel dat straks gespeeld gaat worden.

De hoek loungebank van uw dromen gevonden

Bent u al helemaal enthousiast geworden en ziet u in uw gedachten de hoek loungeset al in uw tuin staan? Bestel dan eenvoudig, snel en veilig uw hoek loungeset in onze webwinkel! Wij zullen zorgdragen voor een snelle levering. U kunt het volledige aanbod natuurlijk ook komen bekijken in één van onze toonzalen. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image