Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Zakelijk menu

Kees Smit Tuinmeubelen Terrasleverancier voor de zakelijke markt

Terraswensen tot realisatie brengen, dat is onze specialiteit. Kees Smit Tuinmeubelen zorgt ervoor dat ieder terras sfeer ademt. Met meer dan 75 jaar ervaring in de branche en een collectie van ruim 4.000 artikelen geven wij antwoord op uw vraag.

Neem contact op

Meubilair voor ieder terras

Als terrasleverancier voor de zakelijke markt weten wij dat geen enkel terras hetzelfde is. Samen met u zoeken we naar de juiste inrichting voor uw bedrijf. Of het nu een klein of groot project is. De volledige collectie is te bekijken in de Experience Stores XXL in Amersfoort en Almelo. Hier bent u te allen tijde welkom. Liever een afspraak op locatie? Ook dat is mogelijk. Plan een afspraak in met één van onze accountmanagers en laat u verrassen door deskundig advies.

Waarom Kees Smit Tuinmeubelen?

  • Eigen accountmanager
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Intracommunautaire leveringen
  • Kosteloos transport naar België
  • Altijd het puntje op de i

Team Zakelijk

Ivo Beuvink
Joey Koole
Cas Visser
Luuk Nijland
Afspelen

Nielz, Almelo

“Wat voor mij voornamelijk van belang was, is de diversiteit in het meubelaanbod. Ik wilde iets unieks neerzetten met veel diversiteit, veel verschillende soorten meubelen. Maar wat wel comfortabel is en een bepaalde kwaliteit in huis heeft. Wij zijn al jaren klant bij Kees Smit en dat komt eigenlijk omdat de prijs-kwaliteitsverhouding en de service ontzettend goed is. Er hoeft maar iets te zijn en Kees Smit staat binnen no-time voor de deur. En ze lossen het op. Dus ja, fantastisch wat dat betreft!” Niels Mulder, eigenaar Nielz restaurant-café

Events

U zag ons bij:

Horecava 2020

Inspirational 2019