Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 • ROUGH-S Adirondack

  ROUGH-S adirondack

  Old Teak Greywash
  33

  319,-

  249,-

Koop een adirondack bearchair bij Kees Smit Tuinmeubelen

De zonnestralen vechten zich door de nog dikke wolken heen. Enkele zonnestralen winnen het gevecht en proberen ons alweer lekker op te warmen. Dit zijn de tekenen dat het tijd wordt na te denken over de inrichting van uw tuin! En daartoe behoren natuurlijk ook mooie nieuwe tuinmeubelen.

Houdt u van een wat authentieke stijl in uw tuin? Wilt u de show stelen met bijzondere tuinmeubelen? De adirondack bearchairs van Kees Smit Tuinmeubelen hebben een uniek design en staan, doordat ze een old teak greywash over zich hebben, fantastisch in uw tuin! Bovendien bieden deze adirondack bearchairs een geweldig zitcomfort, waardoor u nog meer kan relaxen in uw vrije uurtjes. Zo kunt u fijn achterover leunend heerlijk van de zon genieten en een goed boek. Met een bijpassend voetenbankje om de voeten omhoog te kunnen doen en een koel drankje erbij ziet u de ultieme relax setting al helemaal voor u.

Maak uw tuin compleet

Ga voor een mooie zweefparasol als u nog meer zonuren wilt genieten in uw tuin! Met een zweefparasol in uw tuin kunt u nog meer tijd doorbrengen in uw prachtige adirondack bearchair, aangezien deze u goed beschermd tegen de felle zonnestralen.

Uw adirondack bearchair bestellen

Wilt u de adirondack bearchair beslist de show laten stelen in uw tuin? U kunt dan eenvoudig en snel deze bestellen in onze webwinkel. U kunt contact met ons opnemen of langskomen in één van onze toonzalen wanneer u eerst deskundig advies wenst van één van onze medewerkers.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image