Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ga voor een gezellige sfeer met een houten parasol

Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben we ook houten parasol in ons assortiment. Een houten parasol geeft een gezellige, klassieke sfeer aan uw tuin en hiermee blijft het in een natuurlijke stijl. Is een houten parasol toch niets voor u? Neem dan eens een kijkje tussen onze aluminium parasols.

Onderhoud van uw houten parasol

Wat onderhoud van uw parasol betreft, kunt u deze het beste, gedurende de winterperiode, binnen opbergen. Dit i.v.m. eventuele weerplekken die kunnen ontstaan door vocht/condens. Mocht uw parasol nat zijn, raden wij aan, om de parasol eerst te laten drogen voordat u deze inklapt. Daarnaast is het raadzaam om de houten parasol in te klappen als u deze niet gebruikt, zodat er geen schade kan ontstaan. Kijk voor meer onderhoudstips van uw houten parasol op onze onderhoudsblog.

Een houten parasol met parasolhoes

De levensduur van een houten parasol wordt uiteraard verlengt door het gebruik van een parasolhoes. Daarom raden wij aan om een parasolhoes bij uw parasol aan te schaffen. Zoals eerder genoemd, is het raadzaam om uw parasol eerst te laten drogen, voordat u de parasol inklapt en voorziet van een parasolhoes. En vergeet niet, het is beter om uw parasol in de wintermaanden naar binnen te halen, ook als u wel een parasolhoes gebruikt

Bestellen of heeft u nog vragen?

Bestel uw producten online of kom gerust langs in één van onze toonzalen. Indien u nog vragen/opmerkingen heeft, horen wij dit graag. U kunt dan contact met ons opnemen.