• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

BeCommerce Kwaliteitslabel

BeCommerce is een vereniging in België voor bedrijven die actief zijn in verkoop via internet. Ook Kees Smit Tuinmeubelen heeft zich hierbij aangesloten. Dit houdt in dat wij het BeCommerce kwaliteitslabel mogen dragen. Lees in deze blog meer over dit label.

Wat is het BeCommerce kwaliteitslabel?

BeCommerce heeft als doel het consumentenvertrouwen, wat betreft het kopen op afstand en alle vormen van e-commerce, te versterken. Dit doen zij door o.a. bewustmaking, certificeren van e-commerce websites met het BeCommerce Kwaliteitslabel en een eigen gedragscode. De Code omvat regels over privacy, kopen op afstand en telemarketing. De bedrijven die zich aan deze strenge regels houden, worden gecertificeerd met het BeCommerce Label. Dit kwaliteitslabel biedt een consument de nodige waarborg en zorgt voor een betrouwbare relatie tussen verkopers en kopers.

Waarom is Kees Smit Tuinmeubelen aangesloten bij BeCommerce?

Wij respecteren de gedragscode van BeCommerce en vinden dat klanten veilig online moeten kunnen winkelen in onze webwinkel. Daarom zijn wij aangesloten bij BeCommerce. Met het kwaliteitslabel kunnen wij laten zien dat de webwinkel betrouwbaar is. In samenwerking met BeCommerce kunnen wij zes zekerheden over de webwinkel aanbieden:

  1. Het is bekend bij wie je winkelt;
  2. De algemene voorwaarden worden ondersteund door Test-Aankoop;
  3. Veiligheid en privacy;
  4. Een bedenktijd van 14 dagen;
  5. De betaalomgeving is beveiligd;
  6. Een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Deze zekerheden zijn terug te vinden in ons Certificaat BeCommerce Kwaliteitslabel.

Hoe lang is dit label geldig?

Wij zijn voor het eerst gecertificeerd op 29 februari 2016. BeCommerce controleert onze Belgische webwinkel ieder jaar. Hierdoor ben je verzekerd van een actuele beoordeling en weet je dat wij voldoen aan de strenge eisen uit de gedragscode. Lees meer over Kees Smit Tuinmeubelen en BeCommerce op onze ledenpagina