Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Een mooie picknickset van Kees Smit Tuinmeubelen

De zon zakt langzaam achter te wolken. U vangt nog net een glimp op en geniet van een mooie zomeravond. De perfecte avond voor een heerlijke barbecue. Heeft u deze al klaarstaan? Nu biedt een picknickset van Kees Smit Tuinmeubelen uitkomst! Een picknickset biedt genoeg ruimte aan een groot gezelschap, maar is ook intiem voor kleine. Zet er een zweefparasol boven en u zit ook nog eens beschut. Gezellig met z’n allen genieten van de allermooiste zomeravond!

Voor de allermooiste picknicksets bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres

Onderhoud van een teakhouten picknickset

Een teakhouten picknickset vergt weinig onderhoud. Teakhout krijgt naar verloop van tijd een mooie zilvergrijze kleur. Dit geeft een teakhouten picknickset een stoere uitstraling. Voor onderhoudstips, maar ook handige opbergtips, bekijkt u ons onderhoudsblog over teakhout. Met deze handige tips gaat uw teakhouten picknickset jarenlang mee.

Eindeloze combinaties

Een picknicktafel is te combineren bij verschillende soorten tuinmeubelen. Wat dacht u van aan de ene kant mooie diningstoelen en aan de andere kant een robuuste rugloze tuinbank. Hierdoor krijgt de picknickset een speelse uitstraling.

Uw favoriete picknickset opstelling

Wilt u uw eigen favoriete picknickset opstelling samenstellen? Dat kan bij Kees Smit Tuinmeubelen. Bijna alle picknicksets zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Uw favoriete picknickset gevonden? Bestel dan gemakkelijk via onze webshop of kom langs in één van onze toonzalen. U bent van harte welkom. Tot snel bij Kees Smit Tuinmeubelen!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image