3 producten
 1. Intenso Fonteno ligbed
  Intenso Fonteno ligbed
  Teak (incl. kussens)
  Aanbiedingsprijs 769,- Normale prijs 959,-
  U bespaart: 190,- (-20%)
 2. Sunyard Country deckchair
  Sunyard Country deckchair
  Teak
  (1)
  Aanbiedingsprijs 189,- Normale prijs 239,-
  U bespaart: 50,- (-21%)
 3. ROUGH-X deckchair
  ROUGH-X deckchair
  Old Teak Greywash
  (18)
  Aanbiedingsprijs 239,- Normale prijs 299,-
  U bespaart: 60,- (-20%)
3 producten

Teakhout ligbed kopen bij Kees Smit Tuinmeubelen

Natuurlijk en sterk. Dat zijn de teakhouten ligbedden van Kees Smit Tuinmeubelen. Gaat u eens heerlijk liggen en u hoort alleen nog maar de geluiden uit de natuur. U laadt zichzelf weer helemaal op! Een teakhouten ligbed is perfect te combineren met andere teakhouten tuinmeubelen van Kees Smit Tuinmeubelen. Bekijkt u eens de teakhouten tuinsets of de teakhouten loungesets bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Merken

Teakhouten ligbedden zijn in de collecties van verschillende merken opgenomen. Kijkt u een rustig rond op onze webshop naar de volgende merken:

Zoals u ziet is er genoeg keuze voor iedereen. Een teakhouten ligbed kunt u mooi combineren met de sierkussens van Kees Smit Tuinmeubelen. Dit maakt het plaatje helemaal af en u ontvangt hierover zeker complimenten.

Natuurlijk mooi

Een teakhouten ligbed is natuurlijk mooi. Teakhout is sterk en een natuurproduct. Daarnaast geeft het een warme en luxe uitstraling. Allemaal aspecten die een teakhouten ligbed tot een mooi tuinmeubel maken. Voor de beste onderhouds- en opbergtips bekijkt u ons handige onderhoudsblog over teakhout.

Aanschaf van een teakhouten ligbed

Een teakhouten ligbed schaft u gemakkelijk aan. Dit kan via onze webshop of kom langs in één van onze toonzalen. Bij een bezoek aan Kees Smit Tuinmeubelen kunt u de teakhouten ligbedden zelf zien en uitproberen. Wel zo handig! Wij verwelkomen u graag en heerlijk kopje koffie staat altijd voor u klaar. Tot ziens bij Kees Smit Tuinmeubelen.