Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Een mooie kunststof tuinzetel vindt u bij Kees Smit Tuinmeubelen

Een mooie kunststof tuinzetel in uw tuin? Voor bij uw eettafel? Of bij een bartafel? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u prachtige kunststof tuinzetels. Kunststof tuinzetels zijn ideaal met kleine kinderen en/of huisdieren. Wordt er drinken gemorst? Geen probleem, het voordeel van kunststof is dat het zeer eenvoudig schoon te maken is. Daarnaast is een kunststof tuinzetel ook nog eens onderhoudsarm. Kees Smit Tuinmeubelen heeft verder ook nog kunststof vlechtwerk tuinzetels.

Combineer er op los

Een kunststof tuinzetel kunt u combineren met veel soorten tuinmeubilair. Heeft u al eens gedacht aan een teakhouten tuintafel. Deze combinatie is een echte blikvanger in uw tuin.

Onderhoud kunststof tuinzetels

Om kunststof zo mooi mogelijk te houden, kunt u het beste de kunststof tuinzetel schoonmaken met veel water, groene zeep en een goede borstel. Daarbij raden wij aan om de kunststof tuinzetel gedurende de winterperiode binnen op te bergen. Kan dit niet? Geen probleem, maar plaats geen hoes over de meubelen heen. Hierdoor kunnen er vlekken op de kunststof tuinzetel ontstaan.

Ander kunststof tuinmeubilair

Op zoek naar uitbreiding voor uw tuin? Kijk dan voor meer gezelligheid in uw tuin tussen onze:

Kunststof tuinzetel bestellen?

Bestel uw kunststof tuinzetel gemakkelijk en snel in onze webwinkel. Ook bent u van harte welkom in één van onze toonzalen. De koffie staat altijd bij ons klaar.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image