Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. SUNS
 • SUNS Malta dining tuinstoel stapelbaar

  SUNS Malta dining tuinstoel stapelbaar

  Sensotex Black Grey
  5

  229,-

  179,-

Een gave SUNS tuinzetel vindt u in het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen

Ontspannen doet u in een SUNS tuinzetel van Kees Smit Tuinmeubelen. Geniet van de ondergaande zon en een heerlijk gekoeld glas. Toast samen op een mooie zomeravond. Maak van uw favoriete SUNS tuinzetel een complete SUNS loungeset. De mooie materialen en de unieke designs van het SUNS tuinmeubilair geven uw tuin of balkon een geweldige uitstraling. Neemt u snel een kijkje bij de SUNS tuinzetels op de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen.

Onderhouden van een outdoor textiel SUNS tuinzetel

Outdoor textiel is een materiaalsoort dat enig onderhoud vergt. U gebruikt hiervoor een speciale outdoor textiel reiniger. Door uw outdoor textiel SUNS tuinzetel te behandelen met een outdoor textiel reiniger verlengt u zeker de levensduur. Het behandelen van uw outdoor textiel SUNS tuinzetel met agressieve reinigingsmiddelen raden wij ten strengste af. Alle handige onderdhouds- en opbergadvies over outdoor textiel leest u in onze onderhoudsblog over outdoor textiel.

Combineren van uw SUNS tuinzetel

Een SUNS tuinzetel is op vele manieren te combineren met ander tuinmeubilair van Kees Smit Tuinmeubelen. Bekijkt u ook eens de volgende tuinmeubelen:

 • Outdoor textiel ligbedden
 • Outdoor textiel tuinsets
 • Outdoor textiel voetenbanken
 • Maar ook gebuik van mooie sierkussens voor bij uw SUNS tuinzetel. Met neutrale of juist felle sierkussens geeft u uw eigen inbreng aan de styling van uw tuinmeubilair.

  Bestel nu meteen een SUNS tuinzetel

  Is uw favoriete SUNS tuinzetel erbij? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Ook kunt u de SUNS tuinzetel uitproberen in één van onze toonzalen. Breng dus snel een bezoek aan Kees Smit Tuinmeubelen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image