Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Apple Bee
 • Apple Bee Pebble Beach verstelbare koffietafel 90x

  Apple Bee Pebble Beach verstelbare koffietafel 90x

  Teak/aluminium
  Nog geen beoordelingen

  399,-

  359,-

Apple Bee tuintafel, Nederlandse premium tuinmeubelen

Apple Bee tuintafels zijn uniek in haar klasse. Deze tafels hebben een Nederlands ontwerp van o.a. designer/eigenaar Sako Wijma, en zijn geschikt om ieder terras super in te richten! De Apple Bee tuintafels zijn weerbestendig en onderhoudsarm, omdat de toegepaste materialen speciaal ontwikkeld zijn voor buitengebruik. Apple Bee tuintafels zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in prachtige materialen zoals vlechtwerk, aluminium en hout. Dit zijn allemaal rijke materialen, welke Apple Bee tuintafels een rijke uitstraling geven. Lijkt een Apple Bee tuintafel perfect te passen bij uw wensen? Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u altijd welkom.

Tuintafels van Apple Bee, voor ieder wat wils

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruime collectie tuintafels, naar ieders smaak. Apple Bee is één van de kwalitatief hoogwaardige merken, opgenomen in de collectie van Kees Smit Tuinmeubelen. Vele vormen, maten en kleuren tuintafels zijn verkrijgbaar bij Kees Smit Tuinmeubelen, waar u altijd de laagste prijs krijgt. Een veelgebruikt materiaal voor Apple Bee tuintafels is aluminium, een lichtgewicht en uitermate sterk materiaal. Voor onderhoudstips en meer is de blog onderhoudstips voor aluminium geschreven.

Een Apple Bee tuintafel koopt u bij Kees Smit Tuinmeubelen

Apple Bee tuintafels en ander tuinmeubilair van Apple Bee, koopt u bij Kees Smit Tuinmeubelen, dit kan online via de website maar ook door een bezoek te brengen aan één van de toonzalen en daar uw bestelling door te geven. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image