Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

SUNS tuinsets bij Kees Smit Tuinmeubelen

De zonnestralen proberen zich door de wolken te vechten; de zomer komt eraan. Tijd om uw tuinset weer naar buiten te zetten en heerlijk plaats te nemen in uw tuin. Komt u tot de ontdekking dat uw huidige tuinset dringend aan vervanging toe is? Wellicht is een SUNS tuinset iets voor u! SUNS is een merk dat al jaren prachtige robuuste tuinmeubelen ontwerpt en produceert.

'It's all about balance..' SUNS tuinsets variëren van een neutraal tot een uitgesproken design. Zo is er voor ieder wat wils! Houdt u van modern, of is klassiek en elegant toch meer wat u zoekt? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u vast de SUNS tuinset die perfect aan uw wensen voldoet. Maak uw aankoop helemaal compleet door een stijlvolle parasol bij uw tuinset te plaatsen. Zo zit u goed beschermd tegen felle zonnestralen en kunt u toch genieten van het prettige weer!

SUNS tuinsets gemaakt van wicker

Wanneer u een kijkje neemt in het aanbod van SUNS tuinsets bij Kees Smit Tuinmeubelen, ziet u dat SUNS tuinsets gemaakt van wicker, domineren. Wicker is een uitermate geschikt materiaal voor gebruik buiten en heeft een chique, stijlvolle en fraaie uitstraling. Wicker tuinsets hebben het voordeel dat ze licht in gewicht en onderhoudsvriendelijk zijn. U heeft alleen veel water, een beetje groene zeep en een zachte doek nodig. Meer onderhoudstips voor wicker SUNS tuinsets kunt u lezen in onze onderhoudsblog over wicker hierover.

Tuinsets bij Kees Smit Tuinmeubelen van andere merken

Naast SUNS tuinsets vindt u bij Kees Smit Tuinmeubelen nog diverse andere tuinsets van velerlei merken. Bekijk een greep uit de collectie:

Uw SUNS tuinset online bestellen

Bent u onder de indruk van een SUNS tuinset en wilt u deze zo snel mogelijk in uw tuin hebben? Bestel dan eenvoudig en snel deze SUNS tuinset van uw dromen via onze webwinkel. U kunt ook langskomen in één van onze toonzalen om verschillende tuinmeubelen bij Kees Smit te bekijken en te proberen. De koffie en thee staan voor u klaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image