Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bekijk een tuinset voor 5 personen uit het grote assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen

Met een tuinset voor 5 personen, heeft u plaats voor een groot gezelschap. Samen met z’n allen genieten van een heerlijk 5-gangen diner. U start met een fijne amuse en eindigt met een voortreffelijk dessert. Dit is reuze geslaagd aan een 5-persoons tuinset van Kees Smit Tuinmeubelen! Plaats een dienblad van Kees Smit Tuinmeubelen op de tuintafel van de 5-persoons tuinset, zet er sfeervolle kaarsen of andere leuke items op en uw avond is geslaagd.

Een aluminium tuinset met 5 zitplaatsen

Voor een aluminium tuinset geschikt voor 5 personen, bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen op het juiste adres. Aluminium is sterk en onderhoudsarm, dus uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis. Wilt u graag handige onderhouds- en opbergtips voor deze aluminium tuinset voor 5 personen ontvangen? Neemt u dan eens een kijkje op onze onderhoudsblog over aluminium. Het opvolgen van deze tips verlengt de levensduur van uw aluminium tuinset.

Andere samenstellingen

Naast de vele tuinsets met 5 zitplaatsen heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook tuinsets met andere samenstellingen in het assortiment, waaronder:

Koop uw favoriete tuinset met 5 zitplaatsen

Uw favoriet koopt u gemakkelijk en snel via de Kees Smit Tuinmeubelen webshop, of kom eens een kijkje nemen in één van onze toonzalen waar alle tuinsets en ander tuinmeubilair opgesteld zijn.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image