Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koop een te gekke kinderzetel bij Kees Smit Tuinmeubelen

Met het mooie weer dat er weer aan staat te komen, worden ook de kinderen weer enthousiast om naar buiten te gaan. Vrolijk met vriendjes en vriendinnetjes de speeltuin in of gezelligheid in eigen tuin het één en ander ondernemen. Wat is het dan leuk als de kids op een eigen kinder tuinstoel kunnen zetelen! Zo kunnen ze gezellig meedoen terwijl u heerlijk van uw tuin geniet aan bijvoorbeeld uw bistro- of balkonset. Dat wordt optimaal genieten met het hele gezin!

Naast leuke kinder tuinzetels heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook handige kinderbanken in haar assortiment. Door deze te combineren met een mooie kinderzetel kunt u een prachtig plekje in uw tuin creëren voor de jongsten van de familie.

Uw nieuwe kindertuinstoel bestellen

Heeft u al een gezellig plekje in uw tuin gereed gemaakt voor een leuke kinderzetel? Dan wordt het tijd om deze eenvoudig en snel te bestellen in onze webwinkel! Wenst u eerst nog enige uitleg over onze tuinmeubelen? U kunt contact met ons opnemen of langskomen in één van onze toonzalen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze en voorzien u graag van advies.