3 resultaten
 1. Il Tempo Santo ligbed
  Il Tempo Santo ligbed
  Grey
  Special Price 799,- Regular Price 999,-
  U bespaart: 200,- (-20%)
 2. Hartman Eva ligbed
  Hartman Eva ligbed
  Black
  Special Price 1.099,95 Regular Price 1.464,95
  U bespaart: 365,- (-25%)
 3. Hartman Arezzo ligbed
  Hartman Arezzo ligbed
  Green Rope
  1.199,95
3 resultaten

Koop een outdoor textiel ligbed bij Kees Smit Tuinmeubelen

Heerlijk ontspannen doet u op een outdoor textiel ligbed van Kees Smit Tuinmeubelen. Even heerlijk uitrusten na een lange werkdag, of gewoon omdat het kan. Een goed boek leest u in no-time uit. Wat is het buitenleven toch fijn. U heeft alleen nog maar oog voor de natuur om u heen. Een outdoor textiel ligbed kan in elke tuin geplaatst worden. Zet er een handige bijzettafel naast en u voorzie uzelf van een drankje en wat lekkers.

Vele materiaalsoorten

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u vele outdoor textiel ligbedden. Toch liever op zoek naar een ligbed van een ander materiaal? Neem dan eens een kijkje op de webshop naar andere ligbedden, waaronder:

Maak gebruik van de zoekfilter op deze pagina. Deze filter helpt u om gemakkelijk te navigeren op onze webshop en zo snel uw favoriete ligbed te vinden.

Kopen van een outdoor textiel ligbed

Een outdoor textiel ligbed kopen bij Kees Smit Tuinmeubelen doet u via onze webshop, of kom langs in één van onze toonzalen. Hier bewondert u naast de outdoor textiel ligbedden, ook de vele andere tuinmeubelen van Kees Smit Tuinmeubelen. U bent van harte welkom, ook voor een lekker kopje koffie bent u hier aan het juiste adres.