Reiskostenvergoeding

Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen en bereid de grens over te gaan? Bij Kees Smit Tuinmeubelen willen wij u hier graag voor belonen. Een speciale reiskostenvergoeding voor al onze Belgische consumenten.

De actie

We willen het voor Belgische consumenten aantrekkelijk maken om een bezoek te brengen aan de grootste tuinmeubelspecialist van Europa. Indien u in één van de Experience Stores XXL van Kees Smit Tuinmeubelen te Amersfoort of Almelo (NL) een aankoop doet, zullen wij u belonen. Dit in de vorm van een reiskostenvergoeding.

De reiskosten voor de afgelegde kilometers van België naar één van de Experience Stores XXL in Nederland én terug, worden achteraf terugbetaald. Het loont zich dus zeker de grens over te gaan voor nieuwe tuinmeubelen. Bekijk snel de actievoorwaarden en reken uit hoe uw reiskostenvergoeding eruit gaat zien.

De voorwaarden

Om deze actie in goede banen te leiden, hebben wij enkele voorwaarden opgesteld:

 • De actie geldt bij een aankoop in één van de Experience Stores XXL met een minimaal aankoopbedrag van 500 €.
 • De reiskostenvergoeding bedraagt 0,19 € incl. BTW per kilometer en per bestelling voor de heen- en terugreis.
 • De afstand wordt berekend vanaf het afleveradres (binnen België) naar één van de Experience Stores XXL en terug. De kortste route die getoond wordt in Google Maps is leidend.
 • De reiskostenvergoeding wordt drie weken na de levering terugbetaald.
 • De reiskostenvergoeding wordt niet als korting verrekend.
 • De reiskostenvergoeding wordt niet uitbetaald bij annulering van de order en bij deelannulering waardoor het totaalbedrag onder de 500 € valt.
 • Alleen een volledig ingevuld Reiskostenvergoeding-formulier wordt geaccepteerd.

Daarnaast zijn op deze actie de Kees Smit Tuinmeubelen algemene actievoorwaarden van toepassing.

De vergoeding

Indien u een aankoop doet in één van de Experience Stores XXL in Nederland, ligt bij de balie een reiskostenvergoeding-formulier klaar. Deze dient volledig ingevuld te worden (door de verkoper), dan volgt de beloning vanzelf. U dient zelf aan de verkoper aan te geven dat u met de actie mee wenst te doen.

Een voorbeeld van de reiskostenvergoeding:

Antwerpen naar Amersfoort

 • 152 kilometer heen
 • 152 kilometer terug
 • 304 kilometer totaal
 • 0,19 € per kilometer
 • 57,76 € totaal aan reiskostenvergoeding

De Experience Stores XXL

In onze Experience Stores XXL, beide met een winkeloppervlakte van 8000m2, vindt u de laatste trends op het gebied van tuinmeubilair. Hier kunt u ervaren hoe een loungeset zit. De kwaliteit voelen van de diverse materialen en de verschillende kleuren en stoffen bekijken. Zowel in Amersfoort als Almelo, staat de koffie met krentenwegge voor u klaar.

Experience Store XXL Amersfoort
Euroweg 22, NL-3825 HD, Amersfoort
Bekijk hier de Experience Store XXL

Experience Store XXL Almelo
Ambachtstraat 5, NL-7609 RA, Almelo
Bekijk hier de Experience Store XXL    

Via Google Maps kunt u eenvoudig de afstand tussen het afleveradres en één van de Experience Stores XXL uitrekenen. Indien u vragen hebt, horen wij dit graag. Het online verkoopteam van Kees is via de mail te bereiken via info@keessmit.be. U kunt ons ook bellen op 078 485152 of een WhatsApp bericht sturen naar 047 0209540. We staan graag voor u klaar!