Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 • Kees Smit Kussentas voor tuinkussens 80x60x80cm

  Kees Smit Kussentas voor tuinkussens 80x60x80cm

  Zwart (o.a. loungekussens)
  115

  24,95

  19,95

 • Kees Smit Shopper 50x50x25cm

  Kees Smit Shopper 50x50x25cm

  Zwart (o.a. div. Kussens)
  3

  5,95

  3,95

 • Kees Smit Kussentas voor tuinkussens 125x52x35cm

  Kees Smit Kussentas voor tuinkussens 125x52x35cm

  Zwart (o.a. voor hoge rug dik)
  155

  13,95

  9,95

Een kussentas van Kees Smit Tuinmeubelen

Na een lange zomeravond wilt u graag uw tuinkussens opbergen, maar u weet niet waarin? Dan is een kussentas van Kees Smit Tuinmeubelen de perfecte oplossing. Het opbergen van de tuinkussens verlengt de levensduur, waardoor u nog langer hiervan geniet. Een kussentas is handig in gebruik en op iedere gewenste droge plek te plaatsen. Als u de tuinkussens weer gaat gebruiken, liggen ze zo weer snel in uw tuinmeubelen en geniet u onbezorgd van het buiten zijn.

Verschillende afmetingen

Van loungekussens tot sierkussens. Er is altijd een kussentas die bij uw eigen tuinkussens past. Laat u verrassen door het veelzijdige assortiment tuinkussens van Kees Smit Tuinmeubelen. Uw oog gevallen op fraaie sierkussens? Een kussentas is ook uitermate geschikt voor het opbergen van uw sierkussens.

Liever een opbergbox

Toch liever een opbergbox voor uw tuinkussens? Daarvoor bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres. Bekijk alle handige opbergboxen in onze webshop. Met een opbergbox heeft u alle tuinkussens op één plek. U raakt uw tuinkussens nooit meer kwijt.

Kussentas kopen

Een kussentas koopt u gemakkelijk en veilig op onze webshop of kom naar één van onze toonzalen. Zo heeft u snel een plek om uw tuinkussens droog op te bergen. Wij ontvangen u graag met een heerlijk kopje koffie. Tot ziens bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image