Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 • Lafuma Evolution BE Comfort relaxstoel

  Lafuma Evolution BE Comfort relaxstoel

  Dark Grey
  Nog geen beoordelingen

  329,95

 • R&S Design Armilla relaxstoel

  R&S Design Armilla relaxstoel

  Royal Grey
  22

  109,-

  89,-

Een gecoat metalen tuinzetel in het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen

Al jaren op zoek naar een mooie en strak vormgegeven tuinzetel? Dan bent u bij de gecoat metalen tuinzetels van Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres. Plaats een gecoat metaal tuinzetel bij één van de vele gecoat metalen tuintafels en uw tuin is helemaal compleet.

Onderhoudsadvies van een gecoat metaal tuinzetel

Om een gecoat metalen tuinzetel schoon te maken adviseren wij om veel water, groene zeep en een zachte borstel te gebruiken. Een zachte borstel voorkomt beschadigingen op de gecoat metaal tuinzetel. In de wintermaanden adviseren wij om een gecoat metaal tuinzetel, indien mogelijk, op te bergen. Mocht u niet over opbergruimte beschikken dan kunt u de tuinset buiten laten staan. Een afdekhoes wordt absoluut afgeraden, omdat dit vervelende vlekken op de tuinzetel kan veroorzaken. Bekijk voor een volledig onderhouds- en opbergadvies op onze onderhoudsblog over gecoat metaal.

Gecoat metaal tuinmeubilair

Naast de vele gecoat metalen tuinzetels bij Kees Smit Tuinmeubelen, beschikken wij ook over een ruim assortiment andere gecoat metalen tuinmeubilair, waaronder:

Naast het gecoat metalen tuinmeubilair heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook veel tuinmeubilair van andere materiaalsoorten. Bekijk snel het gehele online assortiment in onze webwinkel.

Gecoat metaal tuinzetel kopen?

Een gecoat metaal tuinzetel koopt u online in onze webwinkel of kom langs in één van onze toonzalen en vraag advies aan onze verkoopadviseurs. Zo vindt u altijd een gecoat metalen tuinzetel die aan uw wensen voldoet.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image