Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een unieke boombank van Kees Smit Tuinmeubelen

Op zoek naar iets bijzonders om de boom in uw tuin of terras? Denk dan aan een boombank van Kees Smit Tuinmeubelen. Een boombank plaatst u om de boom in uw tuin of terras. Maak uw tuin nu helemaal compleet! Combineer ook eens sierkussens in felle kleuren. Hiermee maakt u van de boombank een echte blikvanger en sleept u zeker complimenten in de wacht.

Tuinkussens voor uw boombank

Om het effect nog leuker te maken heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook mooie tuinkussens voor bij uw boombank. We hebben bijvoorbeeld bankkussens en sierkussens voor op uw bank. Daarbij hebben we ook een handige kussentas of opbergbox voor u.

Wij raden namelijk aan uw kussens op te bergen in verband met vocht/condens. Zo gaan uw tuinkussens nog langer mee! Weet u niet welke tuinkussens u moet hebben bij uw tuinmeubels? Bekijk dan ons tuinkussenblog.

Leuke tuinaccessoires

Naast de tuinkussens hebben we meer accessoires in ons assortiment zodat u uw tuin nog gezelliger kunt maken. Heeft u deze accessoires al gezien?

Ook erg leuk om cadeau te geven! Denkt u niet? Dan hebben we ook nog de Kees Smit Tuinmeubelen cadeaubonnen. U kunt zelf het bedrag bepalen wat u op de bon laat zetten. Staat het bedrag dat u wilt hebben er niet bij? Dan kunt u contact met ons opnemen!

Een andere tuinbank?

Is de boombank toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan een kijkje tussen onze andere tuinbanken. Kees Smit Tuinmeubelen heeft een ruim assortiment waar vast en zeker iets voor u bij zit. Is dit niet het geval , neem u dan gerust contact met ons op! U kunt ook nog even kijken bij onze loungesets of tuinsets voor een complete set.

Vragen?

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wel overtuigd van onze boombank? Koop deze boombank dan snel in onze webwinkel.