Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een geschikte houten loungebank voor iedere tuin

Heerlijk loungen op een tuinbank in uw eigen tuin of balkon. Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben we een ruim aanbod aan houten loungebanken. Zoekt u een wat grotere houten loungebank voor in de tuin? Dan bent u hier aan het goede adres. Heeft u een balkon of een wat kleinere tuin?  Daarvoor hebben wij ook een geschikte loungebank. U heeft keuze uit houten loungebanken met twee tot vijf zitplaatsen. Zo is er voor iedere tuin of balkon een geschikte maat.

Een loungebank van hout in diverse stijlen

Om aan ieders wens te voldoen, is het mogelijk om te kiezen uit verschillende stijlen loungebanken. Of u een houten loungebank wilt met een open uiterlijk of niet? U vindt het op deze pagina. Vindt u vooral de kleur van de kussens belangrijk? Filter dan op uw favoriete kleur en krijg zo alleen loungebanken van hout te zien met uw geselecteerde kleur.

Het ultieme comfort

Een loungebank is bedoeld om langere tijd op te loungen. Daarom moet de bank wel comfortabel zijn. Alle loungebanken van hout zijn inclusief loungekussens bij Kees Smit Tuinmeubelen. Hierdoor wordt het ultieme comfort gecreëerd. Wilt u de bank nog gezellig aankleden met wat extra kussens? Bekijk dan eens onze pagina met sierkussens en vind kussens die passen bij uw houten loungebank.

Uitgelicht: teakhouten loungebanken

Een groot deel van onze houten loungebanken zijn gemaakt van teakhout. Dit is een houtsoort dat duurzaam, sterk en zwaar is. Teak heeft een natuurlijke uitstraling. Vindt u het mooi als de loungebank een vergrijsde uitstraling heeft? Kies dan voor Old Teak Greywash. Wilt u graag dat de loungebank met de tijd grijzer wordt? Dan is de houtkleur Natural Teak perfect. Het grote voordeel van teakhout is ook dat het onderhoudsvriendelijk is. Ons advies is om uw teakhouten loungebank twee keer in het jaar schoon te maken. Wilt u meer weten over teakhouten tuinmeubelen en het onderhoud daarvan? Lees dan eens onze tips over het onderhoud en schoonmaken van teakhouten tuinmeubelen.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig over houten loungebanken of andere tuinmeubelen? Ons team staat altijd klaar om u te helpen. Neem contact op via de telefoon of per e-mail. Onze experts helpen u zo snel mogelijk. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in één van onze Experience Stores XXL om onze gehele collectie te bekijken. Ook daar zijn we er om u te helpen met al uw vragen.