Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 • R&S Design Fiano schommelbank 164cm

  R&S Design Fiano schommelbank 164cm

  Royal Grey (incl. dak)
  2

  259,-

  159,-

Koop een gecoat metalen tuinbank bij Kees Smit Tuinmeubelen

Strak vormgegeven en van een uitstekende kwaliteit. Dat zijn de gecoat metalen tuinbanken uit het royale assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Een gecoat metalen tuinbank geeft zeker een luxe uitstraling aan uw tuin. Combineer een gecoat metaal tuinbank met bijvoorbeeld één van de vele gecoat metalen tuinsets. Dit is natuurlijk een perfecte combinatie. Met een gecoat metalen tuinbank creëert u extra zitplekken. U staat versteld van de vele mogelijkheden die Kees Smit Tuinmeubelen u te bieden heeft!

Andere tuinbanken

Toch niet gecharmeerd van een gecoat metalen tuinbank? Bij Kees Smit Tuinmeubelen heeft u een ruime keuze aan andere tuinbanken. Een kleine selectie vindt u hier:

Ook aan de allerkleinsten is gedacht! Bekijkt u eens onze kinderbanken. Kinderen vermaken zich prima met hun eigen tuinbank. Kom snel eens langs om het gehele assortiment tuinbanken te bekijken en te proberen.

Advies

Onze bloggers hebben een handig onderhoudsblog over gecoat metaal geschreven. Hierin staat alles uitvoerig beschreven, met betrekking tot het onderhouden en opbergen van uw gecoat metalen tuinbank.

Gecoat metalen tuinbank kopen

Een gecoate metalen tuinbank zo snel mogelijk in uw tuin? Bestel dan eenvoudig en veilig in de webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen. Tot snel bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image