Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

  1. ROUGH Furniture

Een stoere ROUGH tuinset koopt u bij Kees Smit Tuinmeubelen

Altijd al op zoek geweest naar een tuinset met een stoere en robuuste uitstraling? Neem dan eens een kijkje bij onze ROUGH tuinsets van Kees Smit Tuinmeubelen. Met zo’n ROUGH tuinset steelt u zeker de show. Neem samen met uw vrienden plaats aan een ROUGH tuinset en speel een spannend spel of bereidt een heerlijk diner voor om samen van te genieten. Zoals u ziet, leent een ROUGH tuinset zich voor verschillende doeleinden. Nieuwsgierig geworden? Snuffel eens rond op onze webshop en maak uw favoriete combinatie.

Greywash combineren en onderhouden

De ROUGH tuinsets zijn behandeld met een mooie greywash. Deze greywash zorgt voor een stoere uitstraling. Combineer met andere mooie en unieke ROUGH tuinmeubelen om het geheel compleet te maken. Om uw ROUGH tuinset het beste te onderhouden hebben de bloggers van Kees Smit Tuinmeubelen een handig onderhoudsblog over teakhout geschreven. U verlengt hier zeker de levensduur van uw ROUGH tuinset mee.

Andere merken bij Kees Smit Tuinmeubelen

Een ROUGH tuinset past toch niet helemaal bij uw tuin of balkon? Bekijk dan eens de andere tuinsets van Kees Smit Tuinmeubelen. Laat u inspireren door het veelzijdige tuinset assortiment! Bekijk bijvoorbeeld één van deze merken:

Voor iedere wens heeft Kees Smit Tuinmeubelen de juiste tuinset . Komt u er zelf niet uit? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk en deskundig advies.

Koop een stoere ROUGH tuinset

Wilt u snel kunnen genieten aan een ROUGH tuinset? Bestel dan via onze webshop. Ook kunt u alle ROUGH tuinsets in het echt bewonderen in één van onze toonzalen. Wij zien u graag bij Kees Smit Tuinmeubelen. Ook voor een kop koffie bent u van harte welkom.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image