Opnieuw SafeShops Award voor onze Belgische webwinkel

Voor het tweede jaar op rij zijn wij in de prijzen gevallen bij de Belgische SafeShops Awards. Donderdagavond 4 maart zijn wij bekroond met de SafeShops Logistics Champion Award in de categorie ‘small’.

Opnieuw in de prijzen

De SafeShops Awards komen tot stand op basis van klantbeoordelingen. Met dank aan onze Belgische klanten hebben we deze prestigieuze publieksprijs geprolongeerd. We zijn als beste beoordeeld omtrent logistieke afhandeling. Hierbij kijken ze onder meer naar lage tot geen leveringskosten, betrouwbaarheid/snelheid van levering en gratis verzekering van kapotte of verloren goederen.

Fantastische publieksprijs

‘’Wij zijn natuurlijk heel erg trots dat wij opnieuw in de prijzen zijn gevallen. Ook dit jaar hebben wij enorme stappen gemaakt; de webwinkel is en wordt steeds verder doorontwikkeld en wij zijn constant bezig om een unieke klantbeleving te creëren. We zijn extra trots op deze award omdat het een publieksprijs is en onze eigen klanten op ons hebben gestemd.” aldus Marieke Bos, Teamleider E-commerce België.

Safeshops.be

De Safeshops Awards is een initiatief van Safeshops.be. Met de uitreiking wil Safeshops.be het vertrouwen van consumenten in E-commerce verhogen en E-commerce in België doen groeien.