• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Een eigen 'troon', voor jou mam!

Een eigen troon, voor jou mam

Vanwege ons 80-jarig jubileum delen we het hele jaar verhalen vanuit onze historie. Maar daarnaast hebben wij ook aan onze klanten gevraagd hun ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen te delen. Jolanda is één van de klanten die hier gehoor aan heeft gegeven. Hieronder lees je haar ervaring.

Jolanda: “Na een moeilijk jaar hebben mijn zoons Keanu en Sean (nu 14 en 17 jaar oud), mij twee jaar geleden verrast met een deckchair. De oude ligstoel van zo’n twintig jaar oud was namelijk helemaal versleten. Ze hebben het zelf bedacht en het geld hiervoor bij elkaar gespaard van hun krantenwijk. De jongste mocht toen eigenlijk nog niet eens werken, vanwege zijn leeftijd maar hij deed dapper met zijn broer mee. Toen ze ermee kwamen zeiden ze: ‘Dit is om bij te kunnen tanken met een boek en een kopje thee op je eigen ‘troon’, mam. Die oude stoel kan echt niet meer.’ Ik was echt ontzettend ontroerd dat ze dit, zonder dat ik het wist, samen bedacht hadden en er hard voor gewerkt hebben. Het was een enorme verrassing.”

Op de vraag of ze iets wil vertellen over de moeilijke tijd die ze achter de rug heeft vertelt Jolanda: “Hun vader is in 2016 vrij plotseling overleden. Vanwege pijnklachten ging hij naar de huisarts en 15 dagen later was hij er niet meer. Hij is overleden aan kanker. Daarna volgde voor ons allen een zware tijd. Ondanks alle verdriet, ben ik onwijs trots op hoe we samen doen. Ik noem ons dan ook altijd ‘de drie musketiers’. Natuurlijk botst het ook wel eens, maar dat is in ieder gezin met pubers denk ik. Na een periode van overleven, begint voor mij nu pas echt de verwerking. In deze stoel kan ik lekker tot rust komen. Ik voel me dan ook een bevoorrecht moeder, met zulke zoons.”

Dit verhaal raakt ons ook. Keanu en Sean, wat ontzettend lief dat jullie dit voor jullie moeder gedaan hebben! Jullie mogen ontzettend trots op jezelf zijn. Jullie vader kijkt vast met een grote glimlach met jullie mee. Wij wensen jullie alle geluk en goeds voor in de toekomst. Jullie moeder vertelde ons dat ze jullie namen heeft gekozen omdat dit de namen van beroemde filmsterren zijn. Beroemde filmsterren krijgen een podium. Jullie verdienen deze plek ook voor wat jullie voor jullie moeder hebben gedaan. Daarom delen we graag dit verhaal, om jullie mede namens jullie moeder in het zonnetje te zetten.

Een eigen troon om in te chillen

En hier eindigt het verhaal niet. Want deze jongens verdienen wat ons betreft een stoel om in te chillen. Daarom hebben ze onlangs verrast met ‘een eigen troon’. Moeder Jolanda: “Namens ons onwijs bedankt voor de hele gave stoel. De oudste (Sean) kruipt er graag met zijn lievelings knuffelkat in. En de jongste met zijn hond. Gisterenavond wilde ze "vuurtje stoken" om zo lekker lang buiten te zitten. Wat echt apart is, want ze zitten toch graag achter schermpje. Echt dit was een super verrassing.” En dat is waar we op gehoopt hebben en wat we deze jongens gunnen.