Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een blauwe tuinset vindt u in het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen

Op zoek naar een echte blikvanger en is blauw uw lievelingskleur? Ga dan voor een blauwe tuintafel van Kees Smit Tuinmeubelen. Het combineren van een blauwe tuinset kan perfect met bijvoorbeeld één van de vele sierkussens die Kees Smit Tuinmeubelen rijk zijn. Of maak een blauwe tuinset compleet met een handige voetenbank en geef uw voeten alle rust.

Tuinsets in geweldige kleuren

De tuinsets van Kees Smit Tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in geweldige kleuren. Naast blauwe tuinsets, vindt u nog vele andere kleuren tuinsets, waaronder:

Zoals u ziet is er voor iedereen wel een tuinset die bij uw wensen past. Houdt u van een neutrale kleur of juist van een te gekke felle kleur? Het is allemaal mogelijk bij Kees Smit Tuinmeubelen! Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van een deskundig advies.

Onderhoud van een aluminium/polywood blauwe tuinsets

Om een aluminium/polywood tuinset te onderhouden hebben onze bloggers een handig onderhoudsblog over aluminium/polywood geschreven. Hier leest u alle onderhouds- en opbergtips om de levensduur van uw aluminium/polywood blauwe tuinset te verlengen.

Koop een blauwe tuinset bij Kees Smit Tuinmeubelen

Uw favoriete blauwe tuinset koopt u eenvoudig via de webshop of kom langs in één van de toonzalen om de blauwe tuinsets in het echt te bewonderen.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image